BRANDWERENDE PLATEN EN STROKEN

 

Dornex levert diverse soorten brandwerende platen en stroken die inzetbaar zijn als in deur- en wandkernen en ter bescherming van plafonds, vloeren en wanden. Daarnaast is leverbaar het product Coolux met de unieke eigenschap dat het in elk gewenste vorm gegoten kan worden. Dit product bezit uitstekende koelende eigenschappen.

 

 

 • Fiboard M

  Fiboard® M is een brandwerende plaat op basis van magnesiumoxide met goede mechanische en isolerende eigenschappen. De plaat is onbrandbaar en  waterbestendig en daarmee geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.  Fiboard® M laat zich gemakkelijk snijden, zagen, schuren, boren, schroeven etc.

   

  Datasheet

   Testresultaat MPA Hannover

                  

                                                          

 • Fiboard S

   Binnenkort volgt hier meer informatie over de sandwich board Fiboard S

   

   

 • Coolmax

  Coolmax platen en stroken zijn opgebouwd uit meerdere dunne platen op basis van sodiumsilicaat met daartussen een bij brand opschuimende pasta. Door deze gelaagde opbouw heeft Coolmax uitstekende koelende eigenschappen. Met Coolmax stroken in aluminiumprofielen zijn de hoogste brandwerendheidseisen haalbaar.

   

  Datasheet


 

 

 • Palusol

  Palusol is bij verhitting opschuimend bouwmateriaal op natriumsilicaat basis. Palusol heeft uitstekende technische eigenschappen, zoals de vroege reactie vanaf een lage temperatuur (vanaf 100º C).


  Datasheet


 

 

 Installatieweg 8 - 1271 EM Huizen - Nederland
 Tel. + 31(0)35 6409958 - Fax + 31(0)35 6409959 - info@dornex.nl - www.dornex.nl

 

 

  

 

 

 

 

 

 

    

 

brandwerend plaatmateriaal
 
 
 

brandwerende platen

 

 

 

palusol brandwerende plaat